De studio

Naast zijn voortreffelijke ligging heeft de studio talrijke andere troeven: de lichtinval is uitmuntend aangezien er boven het terras geen overhangend balkon is. De studio bevindt zich immers op het bovenste verdiep. Dit betekent ook dat er langer dan gemiddeld van de zon genoten kan worden.

De studio is volledig gerenoveerd in 2012 en is in 2019 nog helemaal opgefrist. Door de combinatie van frisse kleuren wordt de ruimte benadrukt, zonder koel aan te voelen.

Keuken, eetkamer en leefruimte vormen een doorlopend geheel. De slaaphoek kan afgezonderd worden dankzij een gordijn.

Wifi is voorzien en inbegrepen in de prijs.

Opgelet: het is verboden te roken in de studio.

 

Voor de kleinste vakantiegangers is er een babybedje (tot 3 jaar) en een kinderstoel aanwezig, alsook strand speelgoed.

De ligging & het uitzicht

De locatie van het verblijf is op alle vlakken uitstekend.

Het appartementsgebouw Mosselbank ligt op de zogenaamde tweede lijn ten opzichte van de kust. De achterzijde van het gebouw (waar het verblijf gelegen is) heeft echter het unieke voordeel van toch over frontaal zeezicht te beschikken. Dit komt door het ontbreken van hoogbouw aan de dijk op het stuk recht tegenover Mosselbank.

Je geniet van een enorm wijd uitzicht, dankzij de gemeentelijke ontspanningszone waaraan het gebouw grenst. Hierdoor kan je vanop het terras een groot deel van Nieuwpoort-Bad zien liggen.

Verder liggen alle andere belangrijke zaken vlakbij het verblijf. Zo vind je meerdere bakkers (met belegde broodjes) en traiteurs op slechts twee minuten wandelen.

Het strand ligt op 100m van de studio.

De leefruimte

De leefruimte bestaat uit een drie persoonszetel (met chaise longue) die kan omgevormd worden tot een bed voor twee personen (breedte 1m40, bedlinnen zelf te voorzien). Een leeshoek met bijhorende loungestoel ontbreekt ook niet.

Op de TV is een standaard kabelaansluiting aanwezig. Deze is ook voorzien van twee HDMI-poorten zodat eigen toestellen eenvoudig aangesloten kunnen worden (kabel zelf te voorzien). Een Google Chromecast is ook geïnstalleerd (reeds aangesloten op het Wifi-netwerk, handleiding ter plaatse beschikbaar). Hiermee kan je vanop GSM, tablet of laptop muziek en films naar de TV streamen.

Verder zijn er ook enkele kleine gezelschapsspellen ter beschikking.

De keuken en eetruimte

De open keuken is zo opgesteld dat tijdens het koken van het uitzicht kan genoten worden. Koelkast en elektrische kookplaat (vier vuren) bevinden zich aan de ene kant, wasbak en werkblad aan de andere.

Verschillende keukentoestellen, zoals microgolfoven, koffiezetapparaat en waterkoker vervolledigen de keuken. Ook een Dolce Gusto koffiemachine is beschikbaar. De uitgebreide huisraad (servies, kurkentrekker, snijplankjes, onderleggers, blikopener, ...) zorgen voor zorgeloos kookplezier.

De eettafel is voldoende groot voor vier volwassen personen, die kunnen plaatsnemen in comfortabele stoelen met armleuning.

De slaaphoek

In de slaaphoek bevindt zich een tweepersoonsbed (breedte 1m40, bedlinnen zelf te voorzien) alsook een kleerkast met onderliggende schuiven. Daarnaast is er nog voldoende opbergruimte in de opbergvakken naast de kast en onder het bed.

De badkamer

Toilet, lavabo, spiegel en douche: alles oogt fris. Een aparte elektrische verwarming is ook hier aanwezig.

Handdoeken dient u zelf te voorzien.